PROMOTOREN, BETROUWBAAR TEAM VLAECO

De promotoren van De Villardell bestaat uit Vlaeco, een joint-venture tussen Vlaeynatie, Cordeel en Aertssen. Samen realiseren ze de ontwikkeling van De Villardell, een residentiële schakel tussen het stadscentrum en de groene buitenrand van Genk. Daarnaast werden ook gelijkaardige topreferenties zoals de herontwikkeling van de Boelwerf in Temse, nu bekend als ‘Nieuw Temse’ gerealiseerd.

Logo cordeel

CORDEEL

Met Group Cordeel als ervaren co-promotor én aannemer bent u gegarandeerd van een uitmuntende kwaliteit. Sinds zijn oprichting in 1934 heeft Group Cordeel zich opgewerkt tot een belangrijke Belgische bouwgroep. Met talrijke overnames is Group Cordeel over de jaren heen sterk gegroeid en geografisch uitgebreid met zetels in België, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Bulgarije.

Cordeel beoefent talrijke activiteiten zoals industriebouw, kantoorbouw, burgerlijke bouwkunde en renovatie. Group Cordeel is actief in diverse sectoren gaande van industrie, scholen en ziekenhuizen naar appartementsbouw. Bovendien is Group Cordeel actief op niveau van promotie van vastgoed en projectontwikkeling.

logo vlaeco

VLAEYNATIE

Vlaeynatie, een projectontwikkelaar van commerciële en industriële realisaties is een partner van Group Cordeel binnen Vlaeco. Vlaeynatie is gelokaliseerd in Antwerpen. Vlaeynatie realiseerde het Shopping Park te Olen en het Siemens Logistic Park te Herentals.

Logo aertssen

AERTSSEN

Als aannemingsbedrijf weten ze het als geen ander: een stevig fundament is onmisbaar. Van kleine werken in de verste uithoek van België, tot grote buitenlandse projecten, u rekent op een expertise bij: grondverzet, rioleringswerken en wegenbouw, infrastructuurwerken, milieuprojecten, ontginning van steengroeven, waterbouwwerken, afbraakwerken en machineverhuur. Voor het merendeel van deze activiteiten heeft Aertssen de hoogste erkenning in België.