DE VILLARDELL

Een woonproject bestaande uit 84 appartementen, verdeeld over 4 moderne blokken én gelegen in het centrum van Genk. Het nieuwbouwproject biedt u een ruim assortiment met voldoende onderscheid en keuze in type en grootte van appartement: 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen of penthouses. Hierdoor kiest u steeds een appartement die perfect bij u past én uniek is . Die diversiteit in de architectuur maakt van De Villardell daarom niet enkel een aangename, maar ook een eigentijdse woonbuurt.

De villardell exterieur render

ADEMBENEMENDE ARCHITECTUUR

Een project zoals De Villardell is moeilijk te vinden. De combinatie van verschillende troeven zoals de ligging, bereikbaarheid, parkaanleg, diversiteit in appartementen én de prachtige architectuur spreekt enkel in zijn voordeel. De moderne en tijdloze appartementen met ruimte en veel natuurlijk lichtinval maken van De Villardell een zeer interessant nieuwbouwproject.

De villardell interieur render

Rustgevend groen

Genk is de groene long van Limburg. Om de hoek vindt u het gezellige Molenvijverpark. Een prachtig park met vijver waar u geniet van de rust en groene omgeving. Het Nationaal Park Hoge Kempen ligt ook vlakbij: meer dan 5000 ha ongerepte natuur waar u in alle rust kunt fietsen, wandelen, paardrijden.

Nieuwbouwproject exterieur render

UITSTEKENDE BEREIKBAARHEID

U wilt graag in Genk wonen in het groen, dichtbij het centrum? Op fietsafstand van alle noodzakelijke voorzieningen én ontspanningsmogelijkheden: sportcentra, buurtwinkels, scholen en cinema? Met de autosnelweg E314 dichtbij? Wel, dan voldoet het woonproject De Villardell volledig aan uw wensen.

ONDERGRONDSE PARKING, OPENBAAR VERVOER

Onder het gebouw komt een ruime ondergrondse parking. Dat garandeert u het nodige comfort én een veilige toegang tot het gebouw. Maakt u liever gebruik van het openbaar vervoer? Geen probleem, want het trein- en busstation liggen op wandelafstand van uw nieuwe woonst. Uw fiets kan u ook veilig stallen in de fietsenstalling met ruimte voor 250 fietsen.